*** Ukefest 2017 ***

El Barcelona Ukelele Club - BUC organitza el 1er Barcelona Ukefest els propers 14 i 15 d'octubre de 2017.

De vegades un instrument musical, producte d’una època i una cultura, defineix el caràcter de la música que s’hi fa i dels músics que el toquen. És el cas de l’Ukelele, un guitarró vingut d’un llarg viatge des del Pacífic de tornada a Europa tot passant pels Estats Units d’Amèrica. És aquest bagatge, la senzillesa i la sonoritat d’aquest petit cordòfon el que li ha atorgat gran rellevància mundial en els últims temps. Aquest fenomen de la música popular 2.0 ja podem dir que ha arribat amb força a Catalunya.

El C.A.T. acollirà el 1er. Barcelona UkeFest, un festival dissenyat a semblança dels nombrosíssims festivals de l’Europa del Nord però amb el nostre toc mediterrani. Podreu gaudir de concerts de grups locals fets a l’entorn de l’ukelele o que forma part del seu ventall sonor, com també escoltar grups vinguts de les Illes Britàniques on l’instrument és poc menys que un culte. Hi haurà espais de micro obert on sorprendre i quedar sorpresos de les habilitats dels participants. No us perdeu tampoc les jams multitudinàries que defineixen aquests esdeveniments.

Perquè el festival està pensat per participar-hi, tant amb ukelele com sense, perquè la música popular és la que el poble fa, no només la que escolta. Hi trobareu tallers per a tothom, infants i adults, i per a tots els nivells de coneixement de l’instrument.

Poseu un ukelele a la vostra vida i s’hi quedarà per sempre.No hay comentarios:

Publicar un comentario

Esperamos ansiosos tu comentarios, dudas, sugerencias. Lo que sea! :)